Komplex hévízi gyógyászat

Komplex hévízi gyógyászat

A komplex terápia összeállítása során próbálunk mindig személyre szabott gyógymódokat alkalmazni, mivel ezek a leghatékonyabbak és a legrövidebb időn belül eredményhez vezetnek.
Az elsődleges cél a betegség okának vagy okainak megszüntetése, az egészségi állapot romlásának megakadályozása, az élet minőségének javítása.

Balneológia, hidroterápia

Linkajánló

Az ülőmunka átka: porckorongsérv
Reumatológiai szakvizsgálatok és kezelések a Hotel Napsugárban
Gyógyhatású iszappakolás a Hotel Napsugárban

A balneológia a gyógyvizeknek a gyógyfürdői alkalmazásával és hatásaival foglalkozó tudomány. Amikor közönséges vízben fürdünk, annak tényezői (nyomása, hőmérséklete, felhajtó ereje) hat a szervezetünkre.

Ezen hatásokat "erejét" aknázzuk ki a vízgyógyászatban, más néven a hidroterápiában. A gyógyvizek esetében a fent írt hatásokat a gyógyvízben oldott állapotban megtalálható anyagok hatásai egészítik ki.

Persze nem csak egyedül a gyógyvizet használjuk fel kezelésre, hanem iszapot, ivókúrát, a mechanoterápiát és étrendi gyógykezelést (diétát) is alkalmazunk.

Ezekhez még hozzájárul a környezetváltozás, a klíma és a lelki hatások is. A felsorolt gyógytényezők együttes alkalmazására a fizioterápia elnevezést is használjuk.

Balneoterápiával megelőzhető, kezelhető leggyakoribb panaszok

kopásos gerinc- és ízületi elváltozások, köszvény
porckorong-megbetegedések
mozgásszervi fejlődési és tartási rendellenességek
ízületi gyulladás
lágy rész-reumatizmus
egyes emésztőrendszeri és anyagcsere-betegségek
idült derékfájás
Bechterew-kór
felső légúti rendellenességek
balesetek, valamint csont- és ízületi műtétek utáni utókezelés

A 25 éves szakmai tapasztalat és a jól felszerelt gyógyászati részlegünk a garancia arra, hogy Ön gyógyultan és pihenten térhet haza.

Kérje ajánlatunkat, forduljon hozzánk bizalommal:

Hotel - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.